Apr 29, 2011

berakhirlah....

dengan rasminye....setelah aku hantar business plan etr...maka, dgn ini tamatlah sesi sem empat aku...hahaha... seronok tu memang la seronok....tapi kalau kawan ramai dah balek kampong halaman, nak seronok ape... bagi aku, sem ni aku rase laen macam sebab sem ni aku mule rapat dengan budak kelas aku....sbb sem sebelum ni aku macam bz sangat ngan keje sampi aku lupe kat kawan-kawan aku... tapi sem ni sem yg paling best sbb ble aku dgn kawan-kawan ni aku jd gila sket and sekarang ni aku ngan die org dah jadi lg menggila... bnyk gak la aktiviti yang kite org buat...tp yang paling best aku pergi overnite kat pd dangan mael, giegie, reza, nad.nad, tar ,mia, mai,naz and ekin.....best giler kot aritu....skang ni baru aku tau mcm mane bestnye kalau dah tak berjawatan ni...aku bebas sangat-sangat...sebak gak la tgk kawan sume dah balek...tapi takpe...sem depan kite jumpe ok...korang memang best....love you all....and sayonara sem empat....

thanks you all...see you next sem...love you all

Apr 17, 2011

meraikan....

harini aku bangun agak lewat jugak la sebab nak balas dendam untuk kepenatan sebelum ni....sebelum ni dah beberapa hari tak tidor sebab banyak sangat assignment yang nak kene submit minggu ni...tapi, minggu yang memenatkan tu semua dah pon habes...bak kata kawan-kawan aku....minggu penat sudah pun berakhir...lepas je aku bangun dari tidur td...aku rase macam tak tau nak buat ape...boleh dikatakan  aku hampir lumpuh atas katil sebab tak tau nak buat ape...lepas puas aku melumpuhkan diri kat rumah, aku ajak izzul dangan tarmizi pegi makan malam....setibenye kami di kedai makan, kami terserempak dengan kawan-kawan yang laen...nad-nad,mia,eqien,gigie, naz and iznie...then kite org pon makan sesame....lps tu kite org mls nak naek rumah awal...macam biase lah kalau dah malas tu, lepak la jawap nye....kite orang pon lepak la...sampai tertimbul satu idea nak main a,e,i,o,u STOP....hahaha teringat aku mase kecik-kecik...kite org pon maen la kat gelanngan badminton and HAPPENING giler kot...tak tau nak cakap mcm mne...kite org happy giler...dah macam budak-budak masing-masing....kite org bkn takat maen a,e,i,o,u je....banyak lagi yang kite org maen...maen punye maen...last-last semua kepenatan....seronok gila aku malam ni...thanks tu kawan-kawan yang bersama aku tadi... and rugi gile sape yang balek sbb tak rase ape yang kite org rase arini....hehehe

Apr 15, 2011

akhirnye....

aku rase mcm sekarang ni aku nak jerit kuat-kuat sebab aku punye etr dah pon di present kan....tak sia-sia aku ngan group aku buat kerja selama ni...walaupon simple je presentation kite org, aku puas hati sebab lecturer tu tak banyak tanye...aku rase macam beban dah terlepas...skang ni aku dah tak payah nak pk pasal presentation tu and now aku nak concentrate kat final exam pulak......pastu cuti....walaupun tak lame...hehehe and tak lupe...smalam kami sekelas pergi malam gala karyaone anjuran teka....aku rase bangga yang teramat sbb iklan KFC yang kite org shoot mng kategori iklan dan hebahan awam terbaik...aku melompat dalam dewan smalam ble kte org mng...thanks to kangkong production crew sebab buat yang terbaik dan thanx to kawan-kawan yang bnyk support tak kire dari rohani dan jasmani....and tak lpe gak ucap tahniah kat Maisara  Ramlan sbb mng anugerah video experimental terbaek....

video 
iklan kami yang mendapat anugerah iklan terbaek malam gala karyaone

tak lupe pada pelakon yang turut menjayakan iklan ni.....screen art student mmg terbaek....

credit to ZOUZHA AIUM

tolonglapaham

Apr 13, 2011

ETR OH ETR....

haish.....jumaat ni nak present etr...aku rase mcm nak pecah kepale aku sebab aku amek position finance...tengah-tengah sibuk nak jadi usahawan ni...sempat gak aku update blog...mule-mule rasenye macam nak give up....tapi bile fikirkan balek...semua kawan-kawan sekelas aku boleh buat...takkan aku tak boleh buat... terima kasih pada yang banyak membantu tak kira daripada segi emosi atau pon fizikal....kalau boleh nak je minggu ni berjalan dengan cepat...tapi apakan daya, kudrat seorang manusia tak mampu berb uat sedemikian....hehehe....

Apr 12, 2011

sayap kehidpan.....

tadi aku dah cederakan ke dua-dua sayap aku....bukan sengaja aku buat macam tu dan kalau boleh aku tak nak buat macam tu, tetapi aku terpaksa.....untuk pengetahuan, sayap yang ada pada aku merupakan salah satu pelengkap hidup ku untuk ku terus terbang tinggi mencapai kejayaan....tapi harini aku dah cederakan salah satu daripadanya sehingga ia menitiskan darah yang suci.....walaupun ianya terscedera namun dia akan tetap menjadi sayap aku untuk selamanya dan aku harap sayap yang cedera tu makin pulih....sayap-sayap ni lah yang membawa aku ke dalam sekumpulan burung yang mempunyai sayap yang hebat....dan disebabkan sayap aku ni, aku dapat bersama burung-burung yang lain terbang ke awan biru....terima kasih sayap ku.....
kini aku boleh terbang kemana sahaja

Apr 11, 2011

waahh...lamenye...

Assalamualaikum.....dah lame gile la aku tak update blog ni sebab aku takde semangat nak menulis. tp sekarang ni, semangat aku dah kembali sebab aku dah jumpe semagat aku yang lama dan semagat ni takkan aku sia-siakan. sekarng ni aku adalah aku dan mereka adalah aku dan aku adalah mereka.......terima kaseh...
 yang ku cari selama ini rupanya ada di depan mata