Nov 1, 2010

first day.....


ni first day aku kat blog....sblm ni aku ade satu blog tp blog tu mcm boring sangat....so aku decide nak bkk blog baru....aku ni bukannya sang penglipurlara yang suka berceria tetapi seorang gemar berkongsi cerita...hehehe...mcm same je bunyi die...tp lantak lah ape org nak kata....aku still baru kat sini so tak tau bnyk ttg dunia blogger......sesape yg tau.....tlg la ajrkn klu sudi la.....hehehe....smpi sini je kot.....klu nak tau ttg diri ini sila la tanya....hahaha....chow...

3 comments:

  1. abanngg camiii. ensem laa. nak number phone boleh? ~~ hahahahahhahahaha :D

    ReplyDelete