Nov 5, 2010

aku dan mereka

malam yang tak dapat aku dan mereka lupakan.....semua orang tak kira yg baru atau yang lama datang....

macam2 kami bakar

my bro...abg najib dgn senyuman membunuhnya


lama dan baru..

anak2 tn haji

my 3 sista...


mlm tu kte org semua have fun....tp yg tak bestnye teman gosip aku yang sorang lg tu takde...kalau su ade smpi pagi la aku lina ngan su bergosip....ramai gak yang takde...mumum,babam,abg ha,marul and so on...walaupon die orang takde mlm tu...semua berjalan lancar....aku harap, mase program last tu, sume ade..baru la best...lastly, aku harap dapat hang out macam ni lagi walaupon aku dan mereka tak sebumbung lagi...

3 comments:

  1. Tak sebumbung means...?
    retire eh?

    ReplyDelete
  2. maksudnye.....ade yang tak sambung contract untuk sem akn dtg...

    ReplyDelete